Komplikationer

Fö några veckor sedan var jag på Cox Analytical i Mölndal och skannade tre av mina lerkärnor för mitt kandidatarbete. Jag kunde då se mängden element (järn, mangan, zirkon, calcium etc) i de olika kärnorna för att se om det skiljde sig i de olika varven och/eller i de olika kärnorna. Nu (eller ja, har misstänkt det ett tag) har jag kommit fram till att resultaten på en av kärnorna är konstiga. Typ mätfel i maskinen. Har iallafall pratat med Anders på Cox och han ska köra om provet för han tyckte också att de såg knepiga ut. =)

Lite stressad nu bara. Jag är i Norge måndag-torsdag, i Trollhättan lördag-söndag och sedan ska det redovisas på tisdag. Inte nog med det, min opponent och min handledare ska ha mitt arbete några dagar innan redovisningen så att han kan läsa igenom det. Turligt nog kan min snälla pojkvän åka till Cox och lämna in provet medan jag är i Norge så kan jag hämta det när jag är tillbaka i Göteborg. Så har jag väl några timmar på mig på fredagen där att fixa nya grafer och skriva det sista :O

Men jag menar, jag kan ju inte tacka nej till en resa till Norge bara sådär! Glaciärer 😀

Aja, det löser sig!

Det där roliga som jag skulle skriva får vänta ett tag till. Personen i fråga vill inte svara i telefon och inte heller på mail ännu. Får vänta lite och se.

Jag bokade iallafall en transport till hopptävlingen om dryga två veckor och på fredag (om en vecka) får Alice årets obligatoriska vaccination så nu är allt praktiskt klappat och klart =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.