Hoppträning

Igår hopptränade jag och Alice lite på ridbanan där i stallet. Vi hade lite tidspress (födelsedagsgrillning för Susanne) så vi byggde bara upp en oxer som vi hoppade lite fram och tillbaka på lite olika höjder. Eftersom vi ska tävla på 0.95m och 1.00m hoppade vi några språng på de höjderna och det kändes riktigt bra =)

Alice var inte helt på hugget (värmen troligtvis) men tände allt till lite vid hindren!

Resten av helgen har varit ganska full; både mamma och Camilla har varit nere i Göteborg så det blev ”släkt-timmar” så det räcker och blir över :P. I morgon åker jag till Norge och kommer inte hem förrän på torsdag så ni får våndas i flera dagar! Jag har iallafall fått lov att låna med Axels superkamera så det kan nog bli lite tjusiga bilder när jag är tillbaka!

1 tanke på “Hoppträning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.