Sommarlooov! Typ.

Idag har vi redovisat våra kandidatarbeten och det gick bra både för mig och Axel =) I morgon ska lite fler redovisa och efter det ska vi ha examensfest med smörgåstårta och bål i ljusgården på skolan.

Har varit i stallet idag och förra veckans trötta Alice har förvandlats till ett litet krutpaket =) Har ökat havren lite, hehe. Så det känns bra inför måndagens kommande tävling! Idag kom startlistorna upp på tävlingens hemsida och vi har startnummer 20 av 33 i första och 30 av 53 i andra, mycket bra =) Kan bli en lång dag!

Var ungefär två år sedan förra hopptävlingen så jag är lagom taggad! Vi tävlade en gång i höstas men det var ”bara” en liten terränghoppning.

Som ni säkert redan vet var jag och Axel i Trollhättan förra helgen tillsammans med systrarna och målade pappas hus. Här är lite bilder från det!

Jag var helt säker på att jag hade en ”före”-bild på huset liggandes nån stans på min dator men det hade jag visst inte.. Det var i alla fall mörkgrått innan, nu blev det ljusljus-grått! =)

Nu blir det kex och ost och vindruvor och tapenade och öl!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.