Lördag

Måla, måla, måla! Nu är Alices box nymålad och fräsch igen. Får väl se hur länge den håller sig så här fin, efter att hon har fått komma in där igen..

Gårdagen var lång men rolig. Anställningsintervjun var intressant, jag fick i princip en mineraldugga ute på en varphög i skogen =) Lyckades nog pricka in de flesta mineralerna och jag fick höra att jag var ”Lagom grön” :P. Jobbet fick jag iallafall och jag börjar redan på onsdag! De första veckorna kommer jag hålla till i Karlskoga, inte i Kopparberg som jag tidigare trott, och detta innebär att jag kan bo hemma hos mamma i Gullspång =)

I skrivandes stund sitter Axel på en restaurang/pub och dricker säkert en massa god öl tillsammans med resten av svensexe-gänget. Jag och syrran körde i förmiddags iväg dem till en gocart-bana där de tillbringade några timmar. Fick höra på sms att Axel vann allt =) Duktigt!

Såhär såg brudgummen ut i förmiddags när vi inväntade alla deltagare:

På hans fotboja står det ”Camilla”, meningen var att hon skulle ”vara med honom hela kvällen”!

2 tankar på “Lördag

  1. Roligt att det ordnat sig med jobbför dig också. Ni får väl någon tid att hälsa på i Småland till sommaren hoppas jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.