Söndag

I morse var det då dags för tävling. Det var iallafall tänkt så. Allt gick felfritt och jättebra fram till att det var dags att hoppa fram till första klassen (1.00) och Alice ville inte alls hoppa. Försökte några gånger på lägre hinder för att sedan höja igen men det gick inte alls. Jag bestämde mig då för att stryka mig från tävlingen så vi packade ihop och åkte hem igen. Tråkigt, men när Alice inte hoppar så är det något fel, för hon hoppar alltid. Nu blir det iallafall lite semester för henne eftersom jag börjar jobba på onsdag.

På onsdag fyller även en viss pojkvän år och, tråkigt nog, är vi ganska långt ifrån varandra då (Jag i Gullspång och Axel i Gränna) så det blir ingen tårta till födelsedagsbarnet just då. Men till helgen blir det midsommarpartaj i Åmål för oss båda =)

Såhär fin tårta gjorde Camilla till mig när jag fyllde år!

1 tanke på “Söndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.