Tandläkarbesök

Idag var det dags för tandläkarbesök, fast för varken mig eller Axel, utan det var Alices tur. (Hästen). Föredelen med att vara häst är att man oftast inte behöver åka till tandläkaren när det är dags, utan tandläkaren kommer ut till dig. Du behöver inte heller tänka på att ha borstat tänderna noga innan, du får ändå skölja munnen ordentligt innan det är dax att sätta igång.

Den största nackdelen är nog att du blir påtvingad en grimma som tvingar dig att ha munnen öppen en längre period, medan tandläkaren stoppar in hela sin hand i din mun, raspar vassa kanter och rensar foderfickor med ett riktigt vasst verktyg. Det är nog inte heller så trevligt att någon (i detta fall din älskade ägare) drar ut din tunga ur munnen och håller fast den så att tandläkaren kan se och känna ordentligt. En grej som kanske både är positivt och negativt är att du blir drogad. Riktigt drogad. Ibland kan man tillochmed få två doser om man inte är lugn tillräckligt länge. Då kan det vara svårt att stå upp ordentligt.

Turligt nog blir man ordentligt ompysslad både före och efter behandligen. Och det är ju faktiskt bara en gång om året.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.