Fix

Innan min första flytt till Göteborg (alltså för fyra år sedan ungefär) fick jag en spegelvägg av pappa. Jag satte aldrig upp den i min första lägenhet, dels för att det inte fanns någon bra plats för den och för att det blir ganska många hål i väggen efter den och jag skulle inte bo där så länge. När jag flyttade till min andra, ”riktiga” lägenhet knappt ett år senare hängde den med men fick fortfarande inte komma upp på väggen. Samma anledningar som i förra lägenheten, plus att det fanns en riktigt bra spegel i det badrummet.

Nu, i min tredje lägenhet har den äntligen kommit till användning =) (Hade ju nu en kille som kunde hjälpa mig att sätta upp den också:P)

Självklart var Katla med och hjälpte till.


 

 

 

 

I hallen hamnade den, tycker det blev riktigt bra =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.