Mindre än en vecka kvar

Jajamen! Med mindre än en vecka kvar till USA-resan börjar det mesta falla på plats! Tjock och gosig tröja är inhandlad, packlistan är skriven, flygbiljetterna finns på mailen och exkusionsguiden är iallafall genombläddrad! Jag och Axel har även suttit och planerat vår trip till Hawaii in i minsta detalj (typ). Vi har hyrt bil och sett ut platser som vi vill besöka. Vi kommer bland annat kika på aktiva vulkaner, vattenfall, handla på farmer’s market i Hilo, snorkla, bada och besöka en och annan stad. Ska bli hur kul som helst!

I dagarna som kommer ska vi fixa det sista, vi ska till exempel ta andra vaccinsprutan i morgon och läsa på lite mer om våra specifika områden som vi ska presentera på plats i USA; Det är ju inte bara en häftig resa, vi ska ju lära oss nåt också! (Det är tänkt så iallafall)

I morgon ska jag även hämta hem Herr, Fru och Bäbis Enberg från sjukhuset, det är nämligen dags för den lilla familjen att få komma hem =)  I helgen kommer självklart delar av den tjocka släkten ner till stora staden och kikar på underverket. Är man första mini-människan i släkten så är man ju lite speciell faktiskt!

Hästen ska få nya dojor också innan jag försvinner iväg! Ojoj vad vi gör saker 😉

Nyblivna föräldrarna. Här på deras bröllop förra året.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.