American Breakfast

Motellet här i Golden är riktigt trevligt. Vi bor fyra i rummet och har eget badrum, kaffe på rummet och tv. Nu har vi precis vaknat och ätit frukost på restaurangen som ligger intill. Riktigt amerikanskt frukostställe med en bastant, jättetrevlig kvinna bakom disken. Prima service! För mig och Axel blev det amerikanska pannkakor, komplett med smör och lönnsirap. Inte så tokigt! Om en halvtimme åker vi härifrån för att handla massa saker och vi ska även gå på en föreläsning på institutionen i Denver (?). Vet inte riktigt om vi ska tälta i kväll eller om vi ska bo på något annat motel, det återstår att se! Så ingen aning om när vi får internet nästa gång.

3 tankar på “American Breakfast

  1. Tänk på att bastanta damer bakom disken beror på de gedigna pannkaks frukostarna med lönnsirap och smör. Njut och ha det trevligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.