Honolulu!

I går efter lunchtid anlände vi till storstaden Honolulu. Flygresan tog knappt 50 minuter och vi fick väskorna jättefort. Här hoppade vi på en SpeediShuttle som tog oss direkt till dörren till vårt vandrarhem, de kommer även hämta upp oss tidigt tidigt på morgonen när vi ska tillbaka till flygplatsen. Det är cirka 30-45 min till flygplatsen härifrån.

När vi installerat oss på vårt rum gick vi ut och promenerade runt i Waikiki-området där vi bor. Det är ett riktigt turistområde och det finns mycket shopping, restauranger, marketplaces och så en lång strand såklart.

Vi åt god middag på en restaurang nära där vi bor och fick fin utsikt över Waikiki Beach. (Dock blev det mörkt väldigt snart.) Vi åt god mat av avslutade middagen med en ”Lava Flow” drink till mig och en extra öl till Axel. Mums!

Lite bilder från Honolulu kommer här. En riktigt fin stad med mycket palmer och vackra hus. Finns ungefär en miljon invånare här, och det är i princip hela Hawaii’s befolkning 😛

Detta bildspel kräver JavaScript.

4 tankar på “Honolulu!

  1. Geliefden wat heb ik al veel mooie foto’s van jullie (werk)reis mogen zien. Maar deze luchten zijn wel hèèl bijzonder. Groet en liefs oma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.