Top of Waikiki

Sista dagen på semestern började med vandrarhems-frukost klockan nio (gratis kaffe och toast med jordnötssmör). Därefter gick vi direkt till stranden som ligger bara ett långt stenkast ifrån där vi bor. Här snorklade vi lite först men det var inte många fiskar att se, så vi låg i solen vid stranden en stund, tills Axel tröttnade 😛 Då gick vi tillbaka till vandrarhemmet och lämnade våra snorkelgrejer och gick då till Honolulu Zoo, som ligger bara ett lite mindre stenkast ifrån oss. Det här zooet var riktigt stort och fint, det hade många djur och de flesta hade riktigt fina inhängnader.

Efter zoobesöket promenerade vi lite i stan, fikade och shoppade lite (en bikini). Den var vi såklart tvungna att testa så vi hann med ett till dopp i havet innan vi gick tillbaka till vandrarhemmet för att fräscha upp oss lite. Vi hade nämligen reserverat ett bord på en ganska häftig restaurang till ”Sunset Dinner” klockan fem. Restaurangen heter Top of Waikiki och ligger ca 80m upp i luften, och inte bara det, den snurrar också! Restaurangen snurrar ett varv i timmen så på vår tid där uppe hann vi åka drygt ett varv =)

Maten var riktigt god och restaurangen trevlig!

Därefter promenerade vi lite i stan igen, eftersom det är Halloween idag såg vi en massa roliga människor =) Snart hittade vi en bar som vi satte oss på och avslutade resan med en drink och en whisky.

Morgonens flyg går klockan sju så det blir till att gå upp tidigt. Vi har måååånga timmars flygning (och väntetid) framför oss i morgon.

Sov gott så hörs vi i Sverige =)

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

1 tanke på “Top of Waikiki

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.