Tisdag

I förmiddags åkte jag till stallet ganska tidigt för att hinna hem i tid till dagens förläsning klockan tre. Jag fick sällskap av en nyinflyttad stallkompis och vi hade en trevlig ridtur tillsammans. Vi upptäckte efter en stund att vi bor jättenära varandra så jag fick skjuts hem av henne efteråt.

När jag senare kom till skolan var det ingen föreläsning idag och jag hade inte så mycket att göra där så jag åkte hem igen. Nu sitter jag i soffan med kissekatten och läser artiklar för mitt USA-arbete. Axel är fär tillfället på en en-dags-exkursion på Vrångö. Han skulle egentligen varit på den exkursionen förra året, men han missade den. Lite på grund av mig faktiskt, det var precis i början av vårt förhållande (första veckan om jag inte minns fel) så han kom lite sent till bussen som skulle ta honom till färjan. Han hann med en annan buss men på grund av all den snö som fanns här i stan då så missade han färjan, och exkursionen med julbord och allt. Snällt nog fick han följa med i år i stället, även på julbordet =)

Emellan artiklarna jag läser måste man ju ha paus, eller hur? Har roat mig lite med att titta på gamla bilder på Alice:

Här är en bild på Alice i november 2008, alltså för tre år sedan. Lite yngre då va? (Och smalare:P) Här hade vi just flyttat ner till Göteborg, och stod då inte i samma stall som vi står i nu. Varken vi eller Alice trivdes riktigt där.

Det här kortet är ifrån oktober 2009. Lite sommarfet skulle man kunna säga, trots att det är höst.

Här är hon i början av december förra året, då i samma stall som hon är i nu. (Vi flyttade dit 1:a november 2009).

Sista bilden är helt färsk, tagen 24 november 2011. Lite svankig va? Till lite försvar kan jag faktiskt få säga att på de två första bilderna så sträcker hon bättre på sig, på sista bilden så är hon helt avslappnad. Men visst är det skillnad.

4 tankar på “Tisdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.