Nu är det klippt!

I förmiddags var jag i stallet och Alice fick sig en omgång med klippmaskinen. Hon har fått en massa vinterpäls på sista tiden och svettas som en liten gris bara man visar sadeln för henne. Men eftersom hon går ute dygnet runt fegade jag lite och klippte pyttepyttelite på halsen, där hon svettas som mest. Blev ju inte direkt vackert, men eftersom det var första gången jag klippte en häst (med en ordentlig maskin) så blev det ändå godkänt. Maskinen var riktigt bra, ganska stor, ljudlig och skakig men Alice tjocka päls hade inget att sätta emot. Hästen var riktigt duktig, stod jättestilla hela tiden. (Tro ja det, annars hade jag väl klippt av halsådern på henne…)

Hoppades ju såklart att jag skulle slippa en svettig häst idag då, men icke. Efter tjugofem minuters skritt, tio minuters trav och tre minuters galopp var hästen plaskblöt av svett… Visserligen var det 10 plusgrader idag, men ändå. Såå, klippa mer? Eller hoppas på kallare väder?

En sak till, Axel beställde sin ring i veckan, och den kommer redan I MORGON!! Hur fuskigt är inte det? Det är minst 2.5veckor kvar innan min kommer! Men så är den ju lite mer speciell också 😉

(Jag har även fyllt på tidsskalan i föregående inlägg med en sprillans ny bild på gamla Alice)

2 thoughts on “Nu är det klippt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.