Lördag

I morse gick jag upp riktigt tidigt och åkte iväg till stallet tillsammans med en stallkompis. Vi skrittade en liten tur tillsammans och efteråt red jag ett ganska hårt pass dressyr på ridbanan. Alice var riktigt fin att rida idag, pigg, mjuk och arbetsvillig, så det var riktigt roligt!

Väl hemma igen möttes jag av en mörk lägenhet och en Axel som fortfarande låg kvar i sängen 😛 Klockan var närmare halv tolv och katten berättade att han hade haft väldigt tråkigt medan jag varit borta. Strax kunde vi iallafall äta våfflor till lunch (eller ja, frukost för vissa då!) och efter det gick vi en promenad här i området med Katla. Vi vet att han inte är en hund, men det är ganska mysigt att gå en sväng med katten i skogen.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Eftermiddagen har varit lugn, städat lite bara, och nu sitter jag vid datorn och har just gjort färdigt lite skolarbete. Axel och systern Britt är ute och testar skridskorna för säsongen =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.