Underbar uteritt

I morse var jag i stallet redan vid halv nio. Jag skulle nämligen rida ut tillsammans med en stallkompis som skulle jobba senare på dagen. Alice fick broddar i skorna idag så att vi skulle kunna rida ordentligt trots de få millimetrarna med snö som kommit i Partille. Vi var ute på en riktigt härlig ridtur och tog en låååång galopp på en bra, lätt snötäckt grusväg ute i skogen. Alice var superpigg och tyckte det var skitkul att komma ut i skogen och galoppera. Har blivit mycket skritturer på sista tiden.

Tråkigt nog blev hon väldigt svettig av vår långa tur som tog ungefär 1.5h och då var det ändå ganska mycket skritt. Ser lite ynklig ut va? Däremot var hon väldigt glad och mysig under hela ritten och även efteråt, även om det inte direkt syns på bilden 😛

Nästa gång jag har lite tid över så får det bli att plocka fram klippmaskinen igen. Hon fick stå en stund med fleecetäcke i en box för att hon skulle kunna torka lite innan jag släppte ut henne i hagen igen. Efter att hon fått en välförtjänt giva havre med morot såklart=)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.