Trött kuse

Idag var jag i stallet på eftermiddagen, Alice tappade nämligen en sko igår under ridturen men min snälla hovslagare kom redan idag och slog på en ny. Det blev tömkörning idag, och det var ett ganska bra val av motion. Hästen var lite trött efter gårdagens galopptur och tyckte nog att det var lagom att tuffa runt på banan i skritt och lite trav.

I morgon blir det en tidig tur till stallet. Tåget till julfirandet i Gullspång går redan klockan tolv så det gäller att ställa väckarklockan ordentligt. Katla och Axel följer såklart med dit, dock får hästen stanna hemma! Tror inte hästar räknas till de pälsdjur som får följa med på tåget..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.