Torsdag

Trots det ruggiga vädret och den starka blåsten var Alice helt underbar att rida idag =) Redan i stallet var hon kelig och verkade piggare och mer uppmärksam än vanligt. (Eller så ville hon bara ha en morot till). När jag sedan började rida henne, barbacka, på banan kändes det nästan som om någon hade värmt upp henne åt mig så att det bara var för mig finlira! Jätteroligt!

Medan jag var i stallet fixade Axel så att katten fick sin andra vaccinationsspruta och snart åker vi iväg till hans föräldrar i Småland. Där stannar vi över nyår och så är vi tillbaka i Göteborg på onsdag eller torsdag.

Katla har redan gjort sig bekväm i sin resväska. Han tyckte nog att det var säkrast att sova där inne så att vi inte skulle missa att ta med honom.

4 tankar på “Torsdag

  1. Jättefin blogg! 😀 Kolla in på min blogg! Ett MEGA inlägg om min häst, vinnaren av dagens blogg och ”tha secret about me” 🙂 Riktigt rolig hemlis faktiskt så kolla in vetja! Och anmäla dig till morgon dagens DAGENS BLOGG! 😀 KRAM från
    Cornelia Hagström

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.