Hoppning!

I förmiddags fick jag ett sms från Alices medryttare där hon frågade om inte jag kunde rida Alice idag, för hon hade lite knapert med tid. Blev jätteglad och sa ja direkt; det var superfint väder och jag var så hoppsugen!!

Jag ringde syrran och hon och lillkillen kom på stört så vi åkte ut till stallet tillsammans och grejade med Alice. Eftersom vi inte har hoppat på ett tag la jag ut två galoppbommar på ena långsidan (ca 13m) och ett litet kryss på diagonalen. Alice taggade till bra och ville gärna galoppera och hoppa =) Mellan bommarna varierade vi antalet galoppsprång och sedan hoppade vi hindret och bommarna i lite olika varianter.

Avslutade med att göra krysset till ett räcke på ca 70-80 cm som vi skuttade över två gånger. Superkul tyckte både jag och Alice =)

När jag skrittat av Alice och Susanne burit bort bommarna fick Lucas sitta på Alice för första gången! Han var lite tjurig där han låg i vagnen men efter flera sekunder i sadeln var han glad igen! Ska nog bli en liten ryttare av honom också!

Lånade med Axels kamera, så här kommer några bilder som Susanne fotade:

1 tanke på “Hoppning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.