Promenad med hunden. Nej, katten!

Efter att jag kom hem från skolan tyckte Axel att han behövde lite frisk luft efter att ha suttit inne hela dagen, så vi tog på oss skorna och gick ut. Katla smet med ut i korridoren och var kvar där inne när vi gick för att slänga lite skräp. När vi gått ett tiotal meter på vår promenad kom plötsligt något svartvitt och sprang förbi oss. Katla tänkte minsann inte låta oss gå på promenad utan honom! Sedan han har börjat vara ute själv har vi såklart inte tagit med honom ut så som vi gjorde förut, men det märktes inte. Han gick kaxigt några meter före eller efter oss hela vår promenadrunda på ungefär 45 minuter! Vid ett tillfälle vände han och gick åt andra hållet och då trodde vi att han tyckte att det räckte, men en stund senare var han ikapp oss igen. Vi mötte även en liten Jack Russel längs vägen och den var lite farlig, men han sprang inte iväg utan stod bara stilla och stirrade på hunden. Men så var ju Katla ungefär lika stor som den också!

Så här kommer några nytagna bilder på katten när han är ute i korridoren och roar sig. Även Katlas lekkompis är med på några foton.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.