I Gullspång

Efter en äckligt tidig morgon som ledde till tre seminarietimmar i skolan åkte jag till stallet. Hann tyvärr inte rida i det vackra vädret men lösdriften blev iallafall mockad och fixad, plus att jag körde ut en massa vatten. Sedan åkte vi (jag, Axel, Johan, Susanne och Lucas) till Gullspång allihop och det är alltså där vi befinner oss nu. I morgon blir huset fullt när även min andra syster och hennes kille kommer. Vi ska även hälsa på hemma hos bror och på kvällen blire middag här hos mamma med oss allihopa, inklusive mormor och morfar. På söndag åker vi hem till Göteborg igen!

1 tanke på “I Gullspång

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.