Dressyrat

Har just varit i stallet tillsammans med en stallkompis. Det var ungefär sex plusgrader ute så blev jättevarm under tiden som jag grejade och fixade med lösdriften, härligt med vår i luften =)

Alla tre hästarna var långt ut i hagen när jag skulle hämta Alice, men i hagen bredvid kom just alla valackerna i full galopp och drog med sig Alice och de andra två så jag slapp klampa ut i leran. Det är sådana här dagar jag är otroligt tacksam för spolspiltan! Alice ville hellre bli kliad och kelad med än att bli borstad idag, men fick henne någorlunda ren iallafall. Vi skrittade fram hästarna längs grusvägen innan vi gick in på ridbanan för att rida lite dressyr. Idag stod det volter på schemat och Alice var mjuk som smör redan från början! Lite seg men hon gick otroligt bra i de två voltövningar som vi red idag. Hon var jättestadig i formen både i skritt och trav och när jag galopperade henne lite i slutet var hon minst lika fin där. Övergångarna till och från galopp är lite lite knackiga fortfarande, men det blir bättre och bättre. Tråkigt nog var batteriet på kameran slut så blev inga bilder idag. Men hon ska nog vara lika fin en annan gång också!

Bild från April, 2011

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.