Blodgivning

Idag var det dags för mig att lämna blod igen, så efter skolan (en timmes miljögeologi på em) drog jag med mig Axel ner till Nordstan. Tanken var att även han skulle bli av med lite blod. För mig gick det bara fint, bra blodvärden och blodet nästan sprutade ut när de stoppade nålen i mig. Eftersom det var första gången på blodgivningen för Axel skulle han bara ta prover idag men se det gick inte. Han har för små blodådror för blodgivningens gigantiska nålar =) Kan ju vara därför sjuksköterskorna har haft problem att sticka i honom när han varit sjuk!

Efter blod-besöket gick vi och köpte en ny transportbur till Katla nu när han ska ut och åka i helgen. Den han har nu har han lixom växt ur. Vi trodde inte riktigt att han skulle bli så stor så snabbt tror jag. Men som Axel sa, vi får hoppas att katter inte är som guldfiskar, att han kommer bli ännu större nu när han fått en större bur 😉

Katla i sin gamla bur, den nya är lika dan fast större 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.