Stallmöte

Vid fyratiden idag anlände jag och Axel till stallet och tog då in Alice ganska direkt. Borstade bort en massa päls en stund innan vi tre gick en sväng (jag red barbacka och Axel promenerade) i skogen. Vi testade då en ny app som jag hittade på en annan hästblogg, nämligen Runtastic. Det är en slags tränings-app som man kan ställa in på olika sporter och se var man rör sig, i vilken hastighet, elevation och så vidare. Ridning finns faktiskt som val i denna app och vi mätte upp vår kortaste ridrunda till 1.9km! Vi gick som sagt runt och det tog 25 minuter med en medelhastighet på ca 5km/h.

Efter detta var det dags för ett trevligt stallmöte med mumsigt fika ute i den härliga kvällssolen. Vi pratade om massa saker såklart men det roligaste var att vi nu har bestämt att vi snart ska bygga en terrängbana i ena hagen. Ska bli jättekul, både att bygga och att hoppa! En annan kul grej som vi bestämde på mötet är att jag ska bli hopptränare! Varannan torsdag med start nu till veckan ska jag träna fem ekipage uppdelat på två grupper i hoppningens alla konster! Ska bli hur kul som helst! Att man dessutom får lite extra klirr i kassan är ju inte fel heller!

Måste berätta en annan kul grej också som hände här hemma. När vi satte oss för att äta mat förut var det något som brakade till (lite lätt) från köket och Axel ryckte på axlarna och sa att det nog bara var något i sop-skåpet som välte, jag grejade nämligen lite där förut. En kort stund senare börjar Katla jama, precis så som han gör när han vill gå ut. Vi ropade till honom att han faktiskt inte fick gå ut nu eftersom det nu var kvällen. Han fortsatte att jama en ganska lång stund (kanske tio minuter) och vi skojade lite om honom och sa massa elaka saker (typ, tyst kattskrälle och nej du får inte gå ut och leka med Bernard nu). Sedan tyckte jag att han lät lite annorlunda och sa till Axel ”Du tror inte han har lyckats stänga in sig nånstans?”. Då flög Axel upp och öppnade skåpsdörren och vem satt inte där inne och jamade om inte Katla? =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.