Vilken dag!

Ojojoj, idag blev det många roliga stalltimmar =)

Jag och Axel åkte hemifrån vid halv fem och vi var hemma i lägenheten igen vid halv tio. Jag är därför hur trött som helst så här kommer en kort och rörig sammanfattning av dagen!

Framme i stallet satte jag igång med att dra fram bommar och hinderstöd till dagens övning och innan själva träningen drog igång fick jag spika i en söm i Blondies lösa sko! Första träningen bestod av tre ekipage och vi höll oss mest till bommar på marken i olika former. Innan det var dags för andra träningen hann jag och Axel släppa in hästarna (bara tre som var kvar i hagarna!) och middagsfodra. Även träning nummer två bestod av mycket bommar på marken men också lite småhinder. Båda träningarna gick jättebra och jag tror att mina ”elever” var nöjda, det var iallafall ingen som trillade av, grät eller skrek =)

Efter detta var det dags för Alice att få lite motion, hon fick en snabborstning och sedan hoppade vi lite vi med, hindren stod ju ändå framme lixom! Samtidigt som jag red, körde Axel stallets fyrhjuling & kärra och fyllde på med höbalar utanför stallet. Sedan skulle alla bommar och stöd plockas bort (här hade jag hjälp av tre andra!) och därefter tog vi en välbehövlig paus och åt middag i fikarummet (vi hade med oss matlådor hemifrån). Därefter sladdade Axel ridbanan med fyrhjulingen och sladden, jag la ut frukosthö till alla hästar, vi kvällsfodrade, sopade, dubbelkollade så hästarna mådde bra och att boxdörrarna var stängda och SEN kunde vi äntligen åka hem =)
En lång och rolig dag! Tråkigt nog var det något knasigt med Axels kamera så det var bara början på första gruppen som fastnade på bild idag.

1 tanke på “Vilken dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.