Tävlingsfix

När det är knappa tre veckor kvar innan ”min” hopptävling i stallet ska gå av stapeln (3:e juni) är det mycket som ska fixas och grejas med! I går kväll satt jag och Axel och ritade en banskiss i Illustrator och ni anar inte hur snygg och proffsig den ser ut! Alla hinder är ritade exakt på sin rätta plats i sin rätta vinkel, så på tävlingsdagen är det bara att plocka fram måttbandet och överföra det hela till verkligheten. Tyvärr kan jag ju inte lägga upp den här just nu, men kanske ni kan få kika på den efter tävlingen (om ni inte kommer TILL tävlingen såklart!).

Jobbar man hårt behöver man inta föda! Muffins med bär i är gott, och nästan nyttiga!

I förra veckan beställde jag prisrosetter från Inter Silvi och jag fick hem dem redan idag. Jag blev positivt överraskad när jag öppnade kartongen, de var mycket snyggare än jag föreställt mig! Mycket bra service fick jag också, när jag mailade och ställde massa frågor innan jag beställde, pluspoäng för det!

Sneak-peak på prisrosett

Nu till veckan ska jag sätta upp en lapp i stallet där de icke tävlande kan skriva upp sig som funktionärer. Det är ju en ganska liten tävling så det behövs inte så mycket folk, men några kan vara bra iallafall. Jag ska även kolla in om alla grejer är på plats, och fixa lite andra smågrejer som behöver fixas. Men annars är det bara anmälningar som fattas! Fick in den första igår, och fler kommer det bli nu när tävlingsdagen närmar sig! (hoppas jag!!)

När jag grejar med tävling så här blir man faktiskt lite tävlingssugen själv. Men är man ”arrangör”, banbyggare och domare så hinner man nog inte tävla också! Förhoppningsvis vill Alices medryttare Emelie hoppa henne en runda eller två, så att iallafall Alice får ha roligt! (Fast jag kommer också ha roligt, jag gillar att fixa tävlingar!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.