I Gullspång

Idag kom vi fram till att jag var ganska överflödig på labbet, då vi mest satt och rullade tummarna alla tre då det fortfarande inte kom in så mycket prover till oss. Det bestämdes då att jag skulle få åka hem till Gullspång, så vid femtiden styrde jag bilen lite söderut igen. Jag körde då såklart direkt upp till stallet och red Alice en sväng, innan jag åkte hem för dusch och lite mat.

I morgon och på fredag blir det examensarbete i Kvarntorp! Och i helgen blir det familjekalas hos bror; nu ska det kommande stallets betongplatta gjutas! Kanske blir det även ett besök på Hova Riddarvecka som pågår just nu, jag har inte varit där sedan jag var liten, så det kan ju vara skojjigt!

http://www.riddarveckan.com/

1 tanke på “I Gullspång

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.