Nedräkning

Helgen är förbi och fort gick det! Fredag var vi ju i Göteborg, jag och Axel, och på lördagen åkte vi till stugan i Småland där vi stannade till söndag mitt på dan. Då åkte vi vidare till Gullspång där vi bjöd Peter och Malin på middag (fast egentligen fick de laga sin egen mat, hihi) och på måndagsmorgonen skiljdes jag och Axel oss åt ännu en gång.

Nu är jag inne på sista veckan i Dannemora, sedan följder en vecka med ännu okänt arbete och sedan har jag SEMESTER i hela nio dagar (inräknat helgerna..). Alla dessa semesterdagar ska tillbringas i kängorna uppe i Sveriges nordligaste landskap. Får väl se om det verkligen blir semester, eller om jag är tröttare när jag kommer hem? Roligt ska det bli iallafall! Därefter är det bara tre veckor kvar av sommarjobbet innan skolan drar igång igen med Advanced Petrology och därefter följer Gondwana-geologi vilket betyder tre veckor i Sydafrika! Awesome =)

Men nu är det ju fortfarande måndag. Idag har jag jobbat ganska lagom hårt på jobbet. Anlände vid åttatiden i morse och fram tills klockan slog fem gjorde jag fyra siktprover, sjutton analysprover och så förberede jag tio analysprover tills i morgon (vägde och slängde in i ugnen). Så i morgon när jag kliver in i ”mitt” lab är det bara att börja mala de små stenarna direkt.

Ja, ni har ju hört detta förut!

Får även säga Grattis till syster Camilla och hennes Anders! De firar sin första bröllopsdag idag! Enligt ryktet har de dumpat dottern Elina hos moster Susanne och stuckigt ut för att göra Göteborgs stad osäker! (Eller om de bara skulle äta middag?)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.