Onsdag

Så har mer än halva arbetsveckan gått. Idag har det varit en av de tuffare dagarna, med tjugo analysprover och sju siktprover. Låter kanske inte så mycket men i trettiggradig värme hade jag det lite svettigt ett tag!

image

Jag är lätt snabbare än malkoppen!
Trots mängden jobb och antalet grader var jag klar redan vid fyratiden. Åkte då till vandrarhemmet och duschade innan jag mötte upp Sanna vid en sjö där vi gottade oss på bryggan en stund. Precis när vi bestämde oss för att vi var nöjda började det droppa regn från himlen och precis när jag var framme vid bilen kom det en ganska ljudlig åskknall. Såg flera tjusiga blixtar på himlen,på väg tillbaka till vandrarhemmet. =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.