Skillnad?

Ja inte kan man se att hon har gått på sommarbete i sommar iallafall. När vi vägde Alice i början av juni på en bilvåg på vägen till hennes semester i Gullspång vägde hon 600kg. När vi vägde henne på samma våg i fredags, på väg tillbaka till Göteborg vägde hon 650kg, MEN då stod det även 7 stycken krukväxter tillsammans med henne inne i transporten, varav två av dem är riktigt stora. Jag tänkte faktiskt att jag skulle väga växterna på badrumsvågen när jag kom hem, bara för skojs skull, men jag glömde helt bort det tyvärr. Men inte har hon gått upp nåt direkt i vikt iallafall.

8:e maj, 2012

17:e augusti, 2012

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.