Fler arbetsuppgifter

Ja som ni redan vet är jag tillbaka i Dannemora för min sista vecka denna sommaren. Däremot ska vårt lilla labb vara kvar här i minst fyra veckor till och nu är det så att det är min uppgift att se till att vårt lab är bemannat! Jag har nämligen blivit ”befodrad” till projektledare för vårt labb här i byn. Det innebär bland annat att jag är kontaktperson mellan Bergskraft och Dannemora så i morgon förmiddag ska jag på ett möte för att ta reda på hur framtiden ser ut; hur mycket och vilka prover som kommer att skickas till vårt labb för analys mm. Det enda problemet med det är att jag inte har behörighet på mitt passerkort för att komma in i kontorsdelen där mötet är, men det löser sig nog! =)

Fantastiskt roligt iallafall, att jag har fått denna möjlighet och kul också att jag nu kommer ha lite mer koll på vad som kommer att komma till labbet under den veckan som jag är här vilket gör att det blir lite lättare för mig att planera min tid.

4 tankar på “Fler arbetsuppgifter

  1. Grattis med befodringen!! Roligt att du har fått mer jobb. Det innebär väl mera åkande till Dannemora också?! Och mer pysslande att få ihop allt (skola, häst, jobb, Axel)? 😉

    • Nej smart nog kan jag sköta saker och ting hemifrån över telefon och via internet! Det är inte mycket jag ska göra; ringa några telefonsamtal och sammanställa lite faktureringsunderlag och sånt, så Axel kan fortfarande få den uppmärksamhet han behöver 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.