Torsdag

Egentligen hade jag tänkt att åka till skolan efter stallet igår, för att mala färdigt, men jag var väldigt förkyld hela dagen igår så jag bestämde mig helt enkelt för att mala färdigt idag i stället. Så nu är jag i skolan och dagens två första prover står i ugnen för att torka. Efter det är det fyra prover till, sen är alla mina fjorton prover så finmalda att man inte kan känna några som helst korn i provet. Anledningen till att de är så finmalda är att jag ska göra glas på dem för att sedan kunna analysera med en SEM och en ICP-MS. Jag vet inte riktigt hur man gör glas ännu, men eftersom jag ska göra fjorton stycken så hinner jag nog lära mig det till slut!

I eftermiddag ska jag till stallet och hålla i en markarbeteslektion för två tjejer i stallet. De kommer få jobba hårt med massa bommar och småhinder. Förhoppningsvis är lamporna på ridbanan bra, har faktiskt inte testat dem i år än, för mörkt lär det ju vara klockan fem!

Även Alice ska ridas och jag tänkte nog passa på att rida henne över lite bommar hon med nu när jag ändå ska släpa fram grejerna. Får se om jag hinner rida henne innan lektionen, annars får det bli efteråt.

Linda & Blondie, som är med idag, på en blöt träning i våras. Hoppas på bättre väder till ikväll!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.