Tisdag

Skolan började 9.15 idag (akademisk kvart, ni vet) och föreläsningen höll på till klockan elva då ”practicals” skulle ta vid. Just idag skulle vi lära oss hur man gör glas av malda stenar, och tänka sig, det är ju precis det som jag ska göra härnäst med mina prover! Professorn som håller i denna övning är även min handledare för ex-jobbet så han kom och frågade mig innan övningen skulle börja, hur långt jag hade kommit med mina prover. Eftersom mitt nästa steg var just att göra glas så kunde han visa övningen på just mina prover, smart va? Jag var dock i grupp två så jag har inte denna övningen förrän klockan ett, men enligt Axels rapport har nu ett av mina prover förvandlats till glas! Strax får jag se det hela själv så i slutet av dagen är det bara tolv prover kvar att glasifiera!

Aah. Lite stolt över min förträffliga planering.

Skolan tar slut vid tvåtiden är det tänkt och då ska jag hem och tvätta. Jag har inget stallbesök idag så det blir lite ”hemmagöra”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.