Kort visit

Ja det blev en väldigt kort visit i stugan i Småland för den här gången, men vi är ju tillbaka här i nästa vecka! Nu sitter vi i bilen på väg till Åmål!

Anledningen till att visiten blev ännu kortare än planerat (vi åkte från Göteborg vid ca 11.40) var att en viss katt inte behagade att dyka upp igår när vi skulle åka. Jag släppte ut honom på morgonen vid sju och han kom hem igen klockan nio när vi gick upp. Här skulle vi såklart låtit honom vara inne, men så fort han hade ätit lite mat ville han väldigt gärna gå ut igen. Vi hade fortfarande en del grejer att fixa så vi släppte ut katten igen och tänkte att han nog inte går så långt.

När bilen var packad hade Katla fortfarande inte dykt upp och vi letade efter honom överallt, men jag vet inte riktigt hur länge. Vi började undra om han anade ”ugglor i mossen” och kanske inte ville åka hemifrån, men så plötsligt dök han upp från ingenstans. Precis so han brukar göra. Så då åkte han in i buren snabbt som attan!

Lite kassa mobilbilder från gårdagen:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.