Torsdag

Efter förmiddagens stallbesök har det inte hänt så mycket här hemma. I morgon däremot, då bär det av till Axels föräldrars stuga i Småland för nyårsfirande! Då får vi även träffa vår saknade Katla igen, han har ju varit där i en hel vecka utan oss i morgon. På tal om Katla, idag kom det ett brev på posten där vi blev ”kallade” till ett vaccinationsbesök för lilla katten. Så på onsdag blir han återigen skyddad mot otäcka sjukdomar som kattpest och kattsnuva.

Syster tar hand om hästen i några dagar och jag hoppas att det tinar lite mer tills jag kommer hem igen, så det går att rida ordentligt. Det är helt OK med ett nytt lager snö också, det är ju trots allt fortfarande vinter så det är väl lite tidigt att hoppas på vår.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.