Life of Brian

Jag skrev ju häromdagen att vår krockade bil, Brian, skulle säljas men killen som skulle köpa honom ändrade sig när han förstod att fraktkostnaden från Torsby var alldeles för hög. Därför har Axels pappa varit jättesnäll idag och kört tur och retur Torsby för att dra ner Brian till Axels farmors gård i Småland. Nu står Brian i verkstaden på gården och inväntar en inspektion av Axels farbror som ska se hur allvarliga skadorna är under de buckliga plåtarna. Han är nämligen lite inne på att den faktiskt går att laga utan större problem. Så.kanske får Brian tillbaka sitt liv! Känns bra att ge honom en chans i alla fall =)
Jag och Axel är också i Småland idag och i morgon. Tidigare idag fick nämligen vår nya bil, Sodaliten, en genomgång av Axels kusin och fick tummen upp. Bilen ser riktigt bra ut undertill och det är inga direkta fel på den så det känns riktigt bra!

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.