Måndag

Det blev stallet på morgonen som vanligt idag och jag var nog hemma vid halv elva-tiden tror jag. Då hade jag släppt ut hästarna, mockat och fixat två boxar, ridit ut en häst, promenerat en häst och longerat en häst. Sen åkte jag hem och pussade på Axel som har jobbat natt och nu blev det lunch innan det är min tur att jobba. Idag jobbar jag nämligen första passet på mitt tillfälliga extrajobb; 14.30-22.30 och min huvuduppgift är att skanna borrkärnor!

Vid halv elva ikväll är jag nog lagom trött så jag trillar i säng för att gå upp klockan sex igen!

IMAG1341

Katla är också trött säger han och han gillar inte att det är så ljust ute när han vill sova.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.