Change of plans

På grund av lite tekniska problem på jobbet är mina timmar flyttade till nästa vecka i stället, så vad ska jag göra i morgon nu då? Jo! Jag ska till Scandinavium på Göteborg Horse Show! Linda hade en biljett över och undrade om jag ville hänga med, och det tackar man ju inte nej till i första taget! Bra uppladdning inför söndagens Världscupfinal, får spana in de bästa hästarna och ryttarna och tippa på vem som vinner 😉

Eurohorse-mässan ska visst vara rekordstor i år också så ska bli kul att kunna kika lite på den redan i morgon, på söndag lär det vara smetat med folk så man inte tar sig fram. Inte för att jag ska shoppa något direkt, men det är ju alltid kul att titta! Kanske, kanske får ett schabrak följa med hem om jag hittar ett snyggt och billigt, det är ju ändå Horse Show…

Göteborg Horse Show 2011

2 tankar på “Change of plans

  1. Haha! Hur längesedan var det du bara gick en dag på scandinavium! Får Lucas och jag komma ut till stallet och hälsa på dig och Alice imorgon?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.