En bra dag

Idag har det varit en bra dag på flera sätt, men jag tänker nu bara berätta om det ena.

Scandinavium!

Det är alltid en så härlig känsla att vara på Göteborg Horse Show! Jag och Linda, och hör och häpna, AXEL, tillbringade tid både på mässan och på showerna. Näe vänta lite nu. Var Axel med? Ja det var han faktiskt! I går när vi satt och ”planerade” morgondagen (idag) kom det fram att han också ville gå med på showen. Han har ju ”varit med alla tidigare gånger” och tycker nog ändå att det är lite kul innerst inne, även om han egentligen inte vill erkänna det. Så när vi anlände till Scandinavium idag köpte Axel en egen biljett och följde med oss in. Eftersom onsdagen är den minst publikfriande dagen var det inga problem att köpa biljett och eftersom det är ganska tomt inne i arenan kan man sätta sig i princip vart som helst. Även om våra tre biljetter var utspridda över hela arenan kunde vi sitta tillsammans på riktigt bra platser och kika på bland annat dressyrclinic med Kyra Kyrklund, Mounted Games och hoppning.

Mellan varven gick vi inne på mässan och spanade på allt som fanns att spana på, hur mycket grejer som helst!

Och tänka sig! När vi gick förbi Svensk Ridsport så hängde det ett schabrak där som det stod ”Grattis på födelsedagen Lovise!” på! Nu är det ju inte förrän om två veckor och en dag som jag faktiskt fyller år, men det är ju inte alla dagar som det är Horse Show!

Dank je wel voor het verjaardagscadeau! (Axel är inte hemma men det ser ganska rätt ut i mina ögon?) Jag har lääänge velat ha ett schabrak från Schockemöhle Sports och jag tror att Alice kommer passa ”görbra” i detta!

Jag har även spanat en massa på träns, eftersom jag ju har gjort sönder Alices, men väntar tills på söndag när jag har systrarna till smakråd =)

Sneakpeak:

IMAG1342Jag tror att det ska bli hyffsligt väder i morgon så då kanske jag kan se hur det ser ut på hästen. Annars är det helt OK om det bara ligger under kudden också.

 

2 tankar på “En bra dag

  1. Dag Lovice mooi dat je het kadootje voor je verjaardag hebt kunnen kopen en nog wel bij Schockemohle!!!! Jaaaaaaaaaaaren geleden was dat een goede springruiter uit Duitsland.
    Maar als paardeliefhebber weet je dat vast. wens jou en Axel nog een fijn weekend en tot een volgende keer. groet en liefs oma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.