En fredag

Efter en lång dag i bilen var det mysigt att komma hem, krypa ner i sängen och titta på direktsändningen från hoppningen i Scandinavium. Idag gick andra kvalet till finalen och samtliga fyra svenskar gick vidare till finalen på söndag! Rolf-Göran Bengtsson ligger bäst till, på en fjärdeplats av runt trettio ryttare. Men på söndag kan allt hända med två stora rundor och en eventuell omhoppning, och jag kommer att se allt på plats!

IMAG1344

Katla och jag tittar på hästhoppning på datorn!

Anledningen till att jag har suttit massor i bilen idag är att det var dags för Lindas häst Blondie att åka tillbaka till veterinären för en andra behandling i hennes skadade ben. Eftersom det bara har gått två veckor sedan vi var där första gången var det för tidigt för att se hur läkningen gick, så hon fick endast sin behandling och så ska vi tillbaka om en månad för en ordentlig koll.

Axel var inte med idag men jag klarade det mesta galant på egen hand (Linda var ju med såklart!). Sätta på kroken på bilen – koppla transporten – parkera framför stallet – lasta hästen – köra till veterinären. Ja ni förstår. Det enda jag fick Mycket Väl Icke Godkänt på var parkeringen av transporten när vi var tillbaka vid stallet. Jag kunde inte göra lika dant som sist eftersom grusvägen till stallet har drabbats av tjällossning och bär inte på alla ställen så jag blev tvungen att backa en mycket längre bit och sedan backa genom en hel sväng och sedan in på ”parkeringen”. Jag lyckades vända släpet åt rätt håll men sen gick det inte så bra. Diken på ena sidan och stora stenar på andra sidan, så jag gav upp ganska snabbt och fick hjälp av Sofia som lyckligtvis var hemma. Borde träna på det där, det är ju inte så svårt egentligen men jag blev lite stressad och gjorde för yva svängar där jag egentligen hade kunnat backa ganska rakt (kom på det efteråt).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.