Aprilväder

När jag och Linda red ut idag sken solen från en nästintill klarblå himmel så vi lämnade jackorna i stallet och skrittade iväg. En kilometer senare började det smådroppa från himlen och när vi tittade upp var det plötsligt väldigt mörkt. Bara några minuter efter kom en gigantisk blixt och strax därpå ett öronbedövande muller. Solen sken fortfarande genom molnen och åskan drog vidare men regnet ökade i styrka och övergick strax till hagel! När vi nästan var tillbaka i stallet var det riktigt ösregn ute, är det detta som kallas aprilväder kanske? ALLT på en enda, kort, ridtur!

Nu blir det att åka till jobbet, får ladda upp inför morgondagens besök på Scandinavium där!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.