Delsjöområdet

Idag var det sista karteringsdagen för mig, studenterna kan ringa mig på måndag om de vill ha mer hjälp men det har aldrig tidigare hänt så jag tror inte det händer i år heller. Den tredje dagen brukar de klara sig väldigt bra själva.

Jag mötte en hel rad med hästar på uteritt när jag var påväg mellan mina grupper. Göteborgs Fältrittklubb har sin ridskola i Delsjöområdet och man ser ofta hästar från ridskolan, och andra stall, ute i den fantastiska naturen här. Det finns massor med fina ridvägar, bra träningsmöjligheter och tillochmed en liten äng med stockhinder. Det är lätt att bli sugen på att stoppa in Alice i en transport och dra hit henne bara för att rida lite! Så kan hon sova på balkongen över natten och så kan jag rida en gång till innan vi åker hem 😉

Om en dryg timme ska jag åka in till stan en sväng för att gå till Optikern. Lensway ringde mig för ett tag sedan och sa att jag hade en gratis synundersökning att utnyttja, så jag får väl göra det då! Är nog ändå ett år sedan eller så som jag kollade mina ögon senast så det passar ju bra. Efteråt åker jag hem och byter om till stallkläder och så blir det en skogstur med Alice och Linda på en lånehäst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.