Lördag

Sovmorgon! Fast min kropp fattar inte det riktigt, jag vaknade klockan sex, sju och åtta och trodde varje gång att jag hade försovit mig. Det är otroligt skönt när jag upptäcker att jag inte har gjort det och kan gosa in huvudet i kudden och sova en stund till. 9.30 ringde klockan och då gick jag upp och åt frukost innan jag åkte till stallet. Alice är utlånad idag till en familj i stallet som skulle rida ut tillsammans men jag hade en hoppträning vid elva så jag kunde säga hej till Alice ändå.

Hoppträningen gick riktigt bra, det var stora Tydde som hoppade idag och det tar sig! Inte illa.

Nu är jag hemma igen och ska alldeles strax hoppa in i duschen, äta något lätt till lunch och sedan ska jag och Axel över till Hisingen för grillpartaj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.