Vattenmatta

Idag åkte jag förbi Hööks en sväng innan dagens stallbesök. Som ”hoppansvarig” i stallet tyckte jag att vi behövde en vattenmatta till vår hinderpark och nu när vi har fått in lite cash från hopptävlingar och löshoppning var det dags att införskaffa en sådan.

Väl i stallet fick den ligga och veckla ut sig i spolspiltan medan jag och Alice var draghäst/sällskapshäst till Linda och hennes projekthäst Amadeus, som idag reds ut för första gången. Premiärturen blev ca 20 min skritt och trav på grusvägen och jag och Alice hängde som sagt med, lite som mentalt stöd lixom. Barbacka i sommarsolen!

Sen var jag ju tvungen att provhoppa vattenmattan så Linda hjälpte mig att ta upp den till paddocken och drog fram lite hinderstöd och en bom medan jag värmde upp Alice lite mer. Alice har ju hoppat vattenmattor både på längden och på tvären under sin uppväxt så jag trodde inte att det skulle bli några problem, och det blev det inte heller. Vattenmattan får godkänt och kommer att användas på nästa hoppträning som kommer nu i veckan!

Ser ut som hon trampar lite på den tillochmed 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.