Mera mys i hagen

Sommaren har knappt börjat och ni är säkerligen redan trötta på mina mysbilder på Alice. Men idag var hon ännu sötare än i går så jag var tvungen att ta en till bild med mobilen. Snart är säkert vintern här igen så då kan man alltid kika tillbaka och minnas hur härligt det var under den gröna årstiden!

Idag stod alla hästar i och runt ligghallen och vilade sina tjocka gräsmagar från ännu mera gräs. Alice var totalt avslappnad och såg ut att ha det urmysigt.

IMAG1479

IMAG1481

IMAG1480

Hahaha, ser ni Alices hängläpp/haka?

IMAG1483

En närbild på Alices avslappnade fejs 😛

Jag kunde dock inte stanna så länge för jag hade jobb i skolan att göra. Sista dagen på fältkursen (där jag är assistent) är kommen och alla studenter ska ha en spark i baken så de städar efter sig i labbet och så ska jag försöka förklara hur man räknar ut kornstorlekar från de mätningar de har gjort.

I eftermiddag ska jag hämta hem Sodaliten som tillbringar hela dagen hos bildoktorn. Hans bromssköldar (om jag minns rätt) på baktassarna skramlade omkring alldeles förfärligt så de behövde bytas. Lyckligtvis hade doktorn nya delar hemma så i eftermiddag är Sodaliten, förhoppningsvis, tystgående igen.

I kväll ska Axel på disputationsfest och jag ska hänga med syrran och systersonen till stugan vid Vanderydsvattnet dit även mamma kommer över helgen.

Så där ja! Då har ni full koll på mig igen!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.