Början på slutet

Frukosten på Hotel Cala Marina här i Castellommare är inte alls dum. Det finns allt från frukt, grönsaker, yoghurt och bröd med olika sorters pålägg till croissanter, chokladkaka, sockerkaka och småkakor. Blir lixom frukost och fika på samma gång! Vi håller nu på att packa för några timmars bilresa till staden Agrigento på sydkusten. Nu börjar ju faktisk vår resa närma sig sitt slut så där ska vi tillbringa de två sista nätterna här på ön, innan vi på lördag kväll sätter oss på planet hem igen.

Jag lägger upp några av Nils bilder från den grekiska amfiteatern, där vi lyssnade på Mark Knopfler i förra veckan, men just då hade jag ju inga bilder att visa. Ser väl lite fräckt ut med Etna i bakgrunden?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.