Fulltaliga

Dagen har gått väldigt smidigt och helt enligt planen. Vi lämnade Göteborg i förmiddags strax efter nio och eftersom vi inte hade något släp bakefter gick det väldigt smidigt att köra de 30 milen ner till Söderto i Skåne.

Alice gick och mumsade gräs bäst hon kunde när vi kom och verkade varken förskräckt eller överlycklig över att vi kom. När vi var redo att åka nästan travade hon in i transporten och rörde inte en min när hingsten gjorde allt för att få hennes uppmärksamhet, så lite glad var hon nog ändå! Hon gnäggade några gånger medan vi rullade ut från gården men sedan stod hon tyst och lugnt hela vägen hem till Partille. Alice har bara fått goda betyg från sin vistelse hos Black Diamond. Hon hade varit lite ”arg” mot de andra hästarna i hagarna bredvid veckan efter betäckningen, men det var troligtvis lite hormoner med i spelet där, för hon var ju faktiskt dräktig då!

Hon är lite rund om magen och om rumpan, och lite långhårig, men vem är inte det efter semestern!? I övrigt ser hon fin ut och verkar inte ha tappat så mycket muskler som jag trodde (eller så är de bara utbytta mot fett..). Ska skritta henne lite i veckan nu och se hur hon känns.

Hemma vid stallet gick jag lite med henne så hon fick sträcka på sig efter resan och sedan fick hon gå ut i en liten hage bredvid Blondie, som hon snart ska få dela hage med. Hon såg väldigt glad ut faktiskt men lite irriterad på alla flygfän, men efter lite flugskydd och flugmedel som hjälpte riktigt bra blev hon lugn och ställde sig och vilade lite.

Jag har faktiskt inte tagit några kort idag, får göra det i morgon i stället. Men så här såg hon ut när hon åkte om ni minns det!

Klar för lastning

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.