I stallet

Självklart åkte jag till stallet direkt efter frukost idag, var ju tvungen att se så Alice hade överlevt natten! Det hade hon såklart och hon var på ett piggt och mysigt humör. Jag borstade henne lite först och sedan fick hon gå ut i hagen igen när det var dags för hoppträning. Det var bara en träning i dag så det gick snabbt, och riktigt bra också så det var roligt.

När det var klart gick jag och Linda på en kort promenad med Alice och en annan häst som står i stallet över sommaren. Alice skrittade på som hejsan, hon som i vanliga fall skarpt ogillar promenader verkade tycka att det var riktigt skoj. Men så var det ju ganska länge sen hon gick där så det fanns väl lite skoj att titta på! Går nog snart över, tänkte nämligen promenera med henne även i morgon och kanske i övermorgon innan jag sitter upp och skrittar lite längre turer barbacka.

Efter motionen fick hon lite betfor med mineraler och så ett nät med hö så hon hade lite att pyssla med en stund. Hon verkade rätt nöjd med livet när jag åkte hem.

Lite färska bilder på´na!

2 tankar på “I stallet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.