Regn och åska

Det har öst regn ner större delen av natten och det har åskat lite till och från både i natt och idag på förmiddagen. Jag åkte till stallet vid niotiden och förväntade mig en dränkt och trött häst men möttes av motsatsen! Hon var torr och fin och skrittade på bra när vi var ute på vår promenad. Tjugo minuter gick vi idag och det blev hon inte alls trött av, så i morgon blir det nog lite längre ändå. Svårt att veta hur mycket kondis hon har tappat på de här 2 månaderna som hon har varit borta, men än så länge verkar det inte så farligt.

Jag har även ringt Ale Djurklinik i dag och på tisdag i nästa vecka lastar jag, Linda och syster in Alice i transporten och åker till seminstationen för ultraljud på 30 dagars dräktighet. Hoppas att den där lilla bubblan i magen fortfarande finns kvar!! Usch vad nervöst…

Nu ska jag och Axel hem till syster för lite grillning, får hoppas åskan och regnet håller sig borta!

I lådan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.