Murbygge

Häromdagen plockade jag och Linda fram våra händiga sidor och utökade stallets hinderpark med två nya och tjusiga hinder. Vi handlade material på Byggmax och började snart såga och skruva. Vi var ganska duktiga faktiskt, och gjorde inte alltför många fel! Tanken var egentligen att bara göra två murdelar men så blev det även en grind av lite överblivet material. Färgen fick vi tidigare i sommar av en hyresgäst som jobbar på en färghandel, det var nämligen överbliven färg som blivit i fel kulör eller liknande så den var gratis!

Bommarna hade vi sedan tidigare, de var dock omålade och användes aldrig, men nu när de snyggats till ska de nog komma till användning!

Det är faktiskt rätt roligt att bygga egna hinder, kanske inte blir lika tjusigt som köpe-hinder, men lite mer personliga. Som de som jag och Axel gjorde förra våren till exempel, de hittar man ju inte i en butik precis =) (HÄR) Egentligen hade jag och Linda även tänkt måla ”tegelstens-ränder” på muren men vi hittade ingen vit färg. Men det blev rätt snyggt ändå!

Såga-såga

Såga-såga

En låda klar, andra påbörjad

En låda klar, andra påbörjad

Man ser hur det ska se ut

Man ser hur det ska se ut

Rödmålade

Rödmålade

Alla delar, bara att välja vad man vill hoppa!

Alla delar, bara att välja vad man vill hoppa!

Lite halvkassa mobilbilder i en dunkel maskinhall, men ni ser säkert hur det ser ut. Detta ska ju självklart invigas på hoppträningen i morgon så då lovar jag bättre bilder om solen är framme!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.