Höstsolen

Nu börjar det faktiskt bli lite kyligt på morgnarna när jag ska upp och släppa ut hästarna. Det blir dock varmt och skönt rätt snabbt när solen kommer fram.

Igår fick Alice ta det lugnt; jag gjorde ett tappert försök till att få henne att busa av sig lite inne i paddocken. Det var hon inte så himla sugen på så det blev lite promenix och gräsätning i stället.

Mitt på dagen åkte jag och Linda in med Blondie till kliniken i Ale för att se till Blondies fölis. Hon var då redan på dag 111 och det är omrkring då man brukar göra den sista kollen. Finns fölet kvar då är det inte alls så stor risk att det kastas längre fram under dräktigheten, om inte stoet får någon sjukdom eller så såklart.

Blondies föl fanns kvar och det var en stor rackare! Hela 18cm har den hunnit bli och vi kunde se både huvudet och ryggraden på ultraljudet. Linda fick en utskriven bild på några ryggkotor, det var allt som fick plats på fotot =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.